סתיו שלנו מתראיינת לפודקאסט המוביל בישראל למנהלי מוצר – Stay (Stav😜) tuned 🔜🎙️

שתפו כתבה זו:

זה לא סוד שהאקלים הנוכחי בהייטק לא פשוט. סתיו, שמרכזת אצלנו את תחום ניהול המוצר, התראיינה לפודקאסט "מוצרלה", הפודקאסט המוביל בישראל למנהלי מוצר, והעניקה מסרים פרקטיים ואף מעודדים לתקופה הקרובה עבור מי שמחפש או מחפשת משרת ניהול מוצר חדשה. תודה רבה לשירי ארד איבצן הנהדרת על האירוח! 

לינק להאזנה לפרק – כאן, והנה עוד כמה טיפים מסתיו למנהלי ומנהלות מוצר שמחפשים בימים אלה את האתגר הבא. 

מחפשים/ות משרת ניהול מוצר חדשה? מוזמנים ומוזמנות לפנות לסתיו stav@medulla.co.il ולבדוק איתה אופציות 

 1.בשלב קורות החיים…

🥁ליד שם החברה בכותרת של כל תפקיד שעשיתם/ן, תוסיפו בסוגריים גם את אופיו של המוצר. למשל B2B SaaS או B2C. הרבה חברות מחפשות מנהלי או מנהלות מוצר עם ניסיון ספציפי, אני למשל רואה ביקוש אדיר ל-B2B SaaS במשרות אצלנו. יש לכם/ן כזה? תכתבו, כי זה ישר יבלוט ויפתח קצת את הדלת אצל המגייסת שעוברת ממש ברגעים אלה על הקו"ח.

🥁משרות ניהול מוצר רבות שמחפשות סניורים/יות מצריכות קדנציה או שתיים כמנהל/ת מוצר. כמגייסת אני אחפש את המילים Product Manager או Senior Product Manager. אם עשיתם/ן תפקידים משולבים עם Project או שהייתם Product ואז Program ואז שוב Product – ייתכן וזה יקשה מאוחר יותר אצל החברות במובן הזה שמחפשים הגדרת תפקיד שהיא ברורה וחזקה (Solid). מה עושים/ות? בגדול זה משהו שצריך לחשוב עליו בתכנון הקריירה, על התפקידים הבאים והנוכחיים שלכם, וכן לדאוג שבקורות החיים שלכם/ן יש קונסיסטנטיות בתפקידים שעשיתם/ן.

🥁לקבלת מנהל/ת המוצר הימתחו לדום! יש לא מעט מנהלי ומנהלות מוצר עם ניסיון מהצבא, נשאלת השאלה האם הם/ן יכולים/ות להיכנס לתפקיד ראשון ב-SU ישר מהצבא. אז התשובה מחולקת לשתיים – א. כן, כי ראיתי כאלו. ב. לא לכל חברה, יש חברות רבות שכן רוצות לראות ניסיון קודם מהתעשייה, כי ניהול מוצר בצבא הוא לעיתים מאוד שונה מניהול מוצר בסטארטאפ. מה אני הייתי עושה? אפשר לנסות להיכנס לחברות השונות בלינקדאין, להסתכל על הרקע של מנהלי/ות המוצר שעובדים בה, ולהבין אם החברה כן פתוחה להכניס מנהלי/ות מוצר שהניסיון שלהם/ן הוא רק על מדים.

 
2. בשיחה עם המגייסת…
 🥁כשאתם/ן מספרים/ות על עצמכם/ן – אפשר להתחיל בהיי לבל ולספר על עצמכם/ן ועל הניסיון הכולל שלכם/ן, ואז גם לפרט את הניסיון שלכם/ן לגבי כל חברה. תתחילו בלהסביר מה החברה עושה, מה המוצר שלה – למגייסת יהיה קשה להבין מה עשיתם/ן, בלי להבין מהו המוצר (אני אישית מקפידה לקרוא על החברה בגוגל לפני שיחה, כל הכבוד לי). משם תעברו לספר על התפקיד שלכם כמנהלי מוצר, זה יעזור למגייסת מהצד השני של הקו להבין טוב יותר מה עשיתם/ן. הייתם פונקציה ראשונה? ספרו. עשיתם גם אינבאונד וגם אאוטבאונד? ספרו. מה היה אופי המוצר – B2B B2C, B2B2C? ספרו. מה חשוב לכם/ן ומה אתם מחפשים/ות? זקקו והסבירו. דומיין מועדף? דומיין שלא תרצו בכלל? (למשל, לא סייבר, לא גימיינג), פוזיציה מועדפת (פרודקט ראשון, חלק מצוות)? ספרו, דייקו.

🥁יש לכם/ן רקע בפיתוח או רקע טכני חזק? ציינו זאת, תפקידי ניהול מוצר רבים מאוד מחפשים ולא פעם דורשים ניסיון קודם בפיתוח, וניסיון כזה יפתח לכם/ן דלתות רבות. גם אם לא הייתם מפתחים, במידה וצמחתם מ-QA, Pre-sale או IT, שווה לציין זאת. כמובן בקורות החיים, אבל גם בשיחה.

🥁בקשו לדעת יותר על התפקיד. אוקיי, יש חברה ומוצר שנראים לכם/ן מעניינים. מה עם התפקיד? בידקו מה שחשוב לכם לדעת, האם העבודה היא בצוות, למי הדיווח, האם עובדים מול חו"ל, וכמובן השאלות הרגילות של היברידיות. למגייסת אין את המידע הזה? תבקשו שתבדוק, בשביל זה היא שם. תהליכי מוצר הם ארוכים לאללה, חבל לבזבז זמן, שלכם/ן ושל החברה המגייסת. נסו לקבל כמה שיותר מידע. שיהיה בהצלחה!

שתפו כתבה זו:

שליחת קורות חיים

גם אם לא מצאתם משרה מתאימה

מלאו את הפרטים ואנחנו נחזור אליכם

חבר מביא חבר

המליצו לחבר על מדולה ותרוויחו גם

מלאו את הפרטים ואנחנו נחזור אליכם

הסוכן החכם שלי

מעכשיו לא תפספסו שום דבר!

מלאו את הפרטים ונשלח לכם עדכונים ומשרות חדשות מותאמות עבורכם

תודה רבה!
הטופס נשלח בהצלחה

קורות החיים שלך נבחנים לכל המשרות ברלוונטיות במדולה. אין צורך להגיש שוב.

דילוג לתוכן